Portfolio

6m x 4m bespoke exhibition display

fertility show exhibition stand

This striking 6×4 bespoke exhibition display was built for one of our long-established clients. The brief focused on having large, bold graphics as well as a sizeable logo as high as possible to make sure they would be seen by all event goers. The proposed design was immediately given the go ahead and construction began the same day.
The stunning 6×4 stand was right on the height limit for the show at 3.4 metres tall. With a curved header at its peak, and bespoke exhibition display flat cut lettering making up the companies brand logo, this stand stood above the rest. Custom printed graphics were supplied to clad all sides of the framework; with their strong and vivid colours providing an elegant feel to the overall look of the stand.
As per the brief a return wall was required to add a small amount of privacy to the seating area. With this in mind the team came up with the perfect solution and built an arched return with a mesh banner infill. This allowed for some privacy but also didn’t box the stand in and avoided a claustrophobic feel to the seating area. This meant the natural light could pass right through and combining this with a mixture of down-lights and halide lights, kept the main area of the stand well lit. An LED lit lockable counter with custom printed graphics sat prominently at the front of the stand, giving staff a frontal welcoming point to the public. The customisable LED trim along the bottom and inside of the counter meant the client could match their brand colours with ease, improving brand recognition.
Inside the return wall were two recessed shelving units, both LED lit to make the reading material more obvious to the footfall of the adjacent aisles. Working in conjunction with pop-up literature racks the client had plenty of places to spread their brochures and leaflets to all passers-by clearly and easily. Tables and chairs were provided for a one-to-one area, allowing the client a designated area for them to sit and chat to their potential clients more in-depth about their service. A large store area was provided with access through a digi lock door at the rear of the stand. Shelving and coat hooks were supplied inside to turn it into a general store / cloakroom.

[one_half]award winning exhibition design[/one_half][one_half_last]exhibition display[/one_half_last]

Exhibition Stand focus points

  • Strong, Vivid, and Seamless Graphics
  • Large flat cut logos
  • Digi locked store / cloakroom
  • Glowing, welcoming space
  • Lockable LED lit counter
  • Comfortably seating area

All of this sat on a wood vinyl flooring giving the stand an authentic wood finish without the high cost. Mimicking the natural appearance of wooden flooring using this lower cost alternative was met with vast approval by our client. Who of which went on to have a tremendously successful show and have already booked another bespoke exhibition display with us.